TIPS! Trykk på bildet og du får se det i større format

# Fotokonkurranse fotomorro ~ 4 #

Bidrag 4 - for 29. mars 2009


Det er en 10 dagers konkurranse som foregår nå på fotomorro. Kanskje du er med i den allerede? Hvis ikke, se her: Konkurransen varer som sagt i 10 dager(26.mars-4.april) og hver dag kåres en vinner som publiseres ved konkurransens slutt. Temaet for konkurransen er "sol gir glede" og du deltar ved å dele et bilde som hører sammen med temaet. Husk å registrere deg på fotomorro! Du trenger ikke delta hver dag, men jo mer du deltar jo større sjanse har du for å vinne et solkort hos Brun&Blid.

For å finne ut mer om konkurransen, stikk innom fotomorro ;)
Jeg har til nå deltatt med den smilende pusen min som soler seg, en av mine helter innen norske skuespillere og lille fetteren min. Førstnevnte og sistnevnte gir meg mye glede i hverdagen. Mens Sundquist gir meg mye gjennom film ;) Mitt fjerde bidrag er av min lillesøster. Hun heter Solveig, men kalles som oftest: Sossen, Sol, Sunroad+++ Kjært barn, mange navn ;) "Det finnes ingen venn som en søster, i rolig eller stormfult vær, som oppmuntrer på den kjedsommelige veien... som gir styrke mens man står." Christina Rossetti Som det står på bildet: Sola mi, gir meg mye glede. Sant det! Vi kan gråte og le sammen, men også være alvorlige. Vi er både bestevenninner og søstre. Ingen kjenner meg så godt som henne. Vi har opplevd mye sammen og mer er i vente. Kjære søss, du er en av mine soler som stråler styrke til meg når jeg er i mørke tuneller. Og gir meg mange små og store gleder. Du er en solrik person lillesøss! Glad i deg kjære!
Hvis ikke layout er godtatt, så er dette gjeldende bilde:

Flere "sol gir glede" bidrag her ;)

10 kommentarer:

Hans sa...

Rørande og flott innlegg Mia mi <3 Nydelig layout. Denne var dyp i forhold til konkurransens tema :) Kjempeflott! Du er flink! Og vettu: Du er en av mine soler som lyser opp dagene mine og varmer meg når jeg er ute i kulda ;) Gla i deg <3

jess1 sa...

koselig innlegg ;o)
Ha en flott helg,kos deg masse og ta mange flotte bilder !!

hobbyentusiast sa...

Koselig innlegg. :)

Mia sa...

Du tar for lett til tårene Hans ;) Spørs om andre enn oss to skjønte denne... Gla i deg kjære <3

Takk jess1 :) God helg til deg og i lige så ;)

Takk hobbyentusiasten :)

Linda B.R.J sa...

fint innlegg samen:)

Mia sa...

Takk takk :) Tog du an? :P

Linda B.R.J sa...

tog ka?
tror d:P

Mia sa...

Sol som i solveig og kje sol som i sola på himmelen ;) Derfor Hans syns den va dyp ;)

Fotomorro sa...

Så koselig innlegg! Sol gir glede - det er sikkert :-)

Mia sa...

Sant det :)