TIPS! Trykk på bildet og du får se det i større format

# Katten vokter egget #

Bidrag 4 ~ for 3. april

Bli medpåskekonkurransenfotoverden. Kåres en vinner og han/hun stikker av med en knall tøff tovet hane fra bloggen Nesten Perfekt. Vinneren kåres 16. april. Du kan delta med et eller flere bilder, men kun et bilde hver dag. Trenger ikke delta hver dag, men jo oftere du deltar,- jo større sjans har du for å vinne den stilige hanen ;) Sjekk ut fotoverden og se den kule premien! Du bidrar med påskebilder. Og nå er det jo påsketider, så er jo ikke vanskelig å finne gamle bilder/ta nye bilder som passer temaet. Kom bli med! :)

I dag bidrar jeg med et bilde av min lille skatt. Føler det blir mange bilder, her på bloggen, av han nå. Men jeg er glad i han! Og tar masse bilder av han. Enten han vil innrømme det eller ikke, så er han ei skikelig linselus. Vises ikke så godt på dette bildet, men bare vent. Skal vise deg/dere at han er det ;) Her ligger han og slapper av, som vanlig, og passer vist på et påskeegg. Lo godt når jeg fant han slik ;) Kanskje håper han at påskeharen har med no godt til han. Ho mor(jeg) er påskeharen hans og han har mye godis i vente ;)

Finn andres bidrag her og mine her ;)
Ønsker deg en finfin helg og en super ferie :)

4 kommentarer:

Ove sa...

Der var pus igjen ja :) Han er aldeles nydelig! Helt adorebal der han ligger og passer på egget sitt. Godt han har ei slik ei god mor som skal gi han mye påskegodt :) Håper ikke det er suker du gir han!

Mia sa...

Ja, her er han igjen og kommer nok mer ;) Vet han er nydelig. Han er så fin og vakker! Omsorgsfull mor, så ikke no sukker, men luksus kattemat og kattegodis ;)

KKannDesign sa...

Takk for kommentar hos meg - nei det er ikke piren i Brighton..men i Eastbourne..Smil!

Ha en fin fin lørdag!

SmilKKann

Mia sa...

Okei. Veldi lik piren i Brighton da ;) Fin lørdag til deg og:)