TIPS! Trykk på bildet og du får se det i større format

Finalister

Fotoverden: (fristen går ut i morgen)
Fra 17.mai 2009


Fotomorro: (Fristen går ut til fredagen)
Fra Konfirmasjonen til Endre

5 kommentarer:

Anne sa...

Jeg har nå stemt på min favoritt ja :-)))) og det er det nr 2 her gitt.

Bare liker det så godt, og jeg sitter nå her og kjenner litt på sanet av noen skikkelig gamle i familien jeg da. Med besteforeldre som alle er døde og foreldregenerasjon som ennå ikke er skrukkete nok :-))) blir det ikke helt det samme.

Besteforeldre nå vet du, trener på 3T og er så `fancy` de.., og tar seg sjelden tid til vaffelsteking som som før...

Dagrun sa...

Heia nr. 1 for meg her altså. Også, hehe... jeg har ikke lyd på pc-en på jobb og kunne ikke se hele snutten i ett så jeg trodde det var en katt jeg altså. Huff...

Miriam Elisabeth sa...

Takk Anne og Dagrunn :)
Ja, de fleste besteforeldre nå til dags er ikke slik besteforeldre skal være. Det gjelder heldigvis ikke for min mormor :)

Da skjønner jeg Dagrunn ;)

Evami sa...

Gratulerer Miriam,to bilder i finale,det er bra det:)
OG heldig du som har mormor i live... Kos deg masse med henne:) Og det bildet av henne er bare så nydelig et portrett:) klem Eva

Miriam Elisabeth sa...

Takk Eva! Er i to ulike finaler, men er kry selvom jeg vet at jeg ikke vinner.

Ja, er heldig! Fikk bare få år med farfar. Morfar døde for tidlig synes jeg. Men gode minner med dem begge likevel. Farmor fikk jeg aldri oppleve, noe som er veldig dumt! Men mormor er jeg SÅ heldig å ha enda. Lært meg nå å utnytte tiden jeg har med henne og bruke mye tid sammen med henne. Man vet jo aldri hvor lenge man har dem.... Nå er hun på tur med mamma og pappa,- Se her :)