TIPS! Trykk på bildet og du får se det i større format

Værkonkurransen på tv2 og 2009 i bilder

En gang i blant sender jeg inn et bilde til værkonkurransen på tv2. Dette bare for morro skyld, for jeg vinner sjeldent konkurranser. Er flink til å delta på ulike konkurranser(Fotoverden og Fotomorro feks og sistnevnte har blogcandy gående nå ;) ), men det er sjeldent jeg som stikker av med seieren. Sånn er det bare. Likevel fortsetter jeg å delta, for jeg synes det er kjekt. Temaet til i morgen er vår. Så da har jeg sendt inn to bilder. Kanskje det øker mine sjanser? Tviler, for det er ofte de samme folkene som går av med seieren har jeg merket.

Jeg deler bildene med dere også, så får dere si om dette er vårbilder.
Det ene har jeg delt tidligere(her), bare nå er det versjonen uten ramme. Det andre har jeg ikke delt tidligere. Begge bildene ble tatt 9.5 da det blåste kraftig og regnet høljet ned. Flere bilder fra den dagen finner du her. Og vil du se innlegg med bilder fra den dagen: Lille blomst, Løytnants hjerter, Papirtrane.


Blir trolig ikke mye aktivitet her denne uken. Er mye stress på skolen i form av ART(tre dager på rad fra 08:45-16:00) og så gruppearbeid i slutten av uken. Vi er inne i eksamenskjøret(oppgave eksamen), så når jeg ikke er på skolen må det skrives, leses og jobbes. Slitsomt! Henger ikke med i svingene pga mangel på søvn.. Jaja, går i alle fall en glad-helg i møte :) Nå ble det skrevet mer enn jeg hadde tenkt, hehe.
Her er de to bildene, natta :)
Fra Blomster 9.5.2009

Fra Blomster 9.5.2009Dette bildet er bildet for uke19 :)
Ha en fin fin uke alle kjære lesere :) Takk for at dere har laget liv i bloggen min. På under en mnd har kommentaraktiviteten økt betraktelig og følgerlisten har gått fra tre følgere til over 20. Det gleder meg mye! Takk!

10 kommentarer:

Rune (Bildebloggen) sa...

Veldig pene bilder! Håper du vinner på TV2, lykke til :)

Anne sa...

Flotte bilder begge to, bare måtte se hva du hadde lagt ut før jeg haster avgårde med sykkel til jobb.

Krysser fingre for deg uka som kommer, og så lenge man har noe trivelig å se frem til der mot helga går det hele så bra skal du se.

Varm klem entidlig morgen herfra.

Dagrun sa...

Lykke til, det var fine blomsterbilder. Hverdagen kaller her også, i svært stor grad. Lykke til med skolen! :)

Wenche sa...

Lykke til både med konkurranser og med eksamenar!

Utruleg flotte bilder begge to, likte spesielt det første. Det var så enkelt og stilfullt. Det var eit slikt bilde som eg fall for med ein gong.

Hege sa...

Flotte bilder igjen! Den hageinteresserte i meg synes de rhododendronblomstene var ekstra godt fotografert :-) Jeg synes det er vanskelig å få gode bilder av planter hvor blomstene henger så tett.

Lykke til med skolearbeid og eksamen!

Miriam Elisabeth sa...

Tusen takk alle sammen, men ble ikke meg denne gangen heller. Ble en katt i et frukttre.

Gärdsmygen sa...

Sååååååå tjusigt!!

Miriam Elisabeth sa...

Takk :)

Cicci sa...

älskar denna bild. riktigt bra!

Miriam Elisabeth sa...

Tusen takk Cicci :)