TIPS! Trykk på bildet og du får se det i større format

Former og hudfargeFargefull hverdag er ukens tema hudfarge og på Mandagstema er ukens tema former. Jeg er sent ute på den første, eller på begge i grunn. Derfor prøver jeg å slå dem sammen. En montasje med to av mine tatoveringer. Hjertet har jeg tegnet helt selv, det symboliserer hjertet mitt. Torner og blod. Kunne hatt farge på blodet, men liker ikke helt farge tatoveringer. Det andre tegnet jeg og tatovøren sammen. Etter mye om og men ble vi enige, vi begge var ganse stae :) Det symboliserer en viktig del av meg,- den kristne troen. Hjerte og kors er jo former og huden min er jo hudfarge ;) Flere former her. Du kan gjerne bli med på Fargefull hverdags farger!!

Fra Mandagstema, Fargefull hverdag, ABC

8 kommentarer:

Anne sa...

Ja, den som hadde hatt litt mer mot du....

Hilsen pysa

Randi's Tanker sa...

Flott tolkning av mandagstema!

Dagrun sa...

Jeg er som Anne, totalt tatoveringsløs og med den nåleskrekken jeg har forblir jeg nok sånn også.

Evami sa...

Så flotte tatoveringer du ahr:) Og så personlige! Jeg skulle tatovere meg for 9 år siden ,fikk gavekort og greier,men feiga ut!!!!

Men vi ser mye på Miami Ink hos oss da,men kjæres 17 åring har en drøm om å bli tatovør. Og det jo ikke umulig.. Så da kanskje,men bare kanskje...

Rimkogeren sa...

Anderledes.
Fascinerende.
Fuldbragt.
Det fængslede hjerte. Hvornår bryder det ud?

Wenche sa...

Så modig du er! Er nok som Anne eg også. Hadde pysa ut der gitt. Så flink du er å teikne også. Det er ein ting eg skulle ønske eg var:)

Kathrine sa...

Uten tatoveringer jeg. Og det blir nok ingen heller. Når de andre skreiv med kulepenn i håndflatene sine på ungdomsskolen, syns jeg det var litt ekkelt rett og slett. Og liker det nok ikke så godt nå heller må jeg innrømme.
Men de var da fine dine:)))

Miriam Elisabeth sa...

Takk alle sammen!