TIPS! Trykk på bildet og du får se det i større format

Du er da nydelig!

Slik har jeg sitti mesteparten av tiden i kveld(fra i halv 7 tiden) :)

Jeg har "fri" dager. Så fri som man kan ha som student... Og da dro jeg likså greit over fjellet og hjem til mor og far. De ble overrasket! For de visste ingen ting :) Mamma sa hun kunne fått slag :O :) Filmen kan dere se på den andre bloggen min ;)

Vi har da, etter mye mas fra lillesøss, fått en liten kattunge. En skikkelig pøbel, men like fult en koseklump :) H*n lå mye oppå meg som du ser. Og sovnet innimellom og da rullet han nedover. HAHA!!

Han er da skjønn og etter få timer med han, begynner jeg å bli ordentlig glad i han. Men det blir jo fort slik når man elsker dyr! Jeg er veldig spent på hvordan dette vil gå. Vi har jo allerede en katt. Lille gullet mitt som jeg sier, skjønt han er ikke så liten lengre. Ja, han det har vært mange bilder av her ;) Noen som har erfaring med å få en kattunge når du allerede har en katt?? Trenger å høre. Er redd for at gullet skal stikke. Han har jo ikke gjort det enda(lille pus har vært her i drøye to uker nå), men han oppfører seg annerledes. Mer skvetten. Og det virker ikke som han liker kattungen. Og jeg, som er så glad i gullet, så glad som en mor kan være, er bekymret....

Blir nok mye fotografering av disse pelsdottene den tiden jeg er her. Så blir nok mye katt her inne etterpå :) hehe :) Vet dette ikke har så mye med foto og fotoblog og gjøre, men føler flere av leserne er katteeiere.


9 kommentarer:

Tone sa...

For en skjønn pusekatt! Nusselig:-)
Lykke til, og håper de blir bestevenner!
Tone

Anne sa...

Åå så lyst en fikk til å kose du!! Stikke kinnet mot en litt lodden varm kropp. Har ingen katt jeg da, så må nok nøye meg med kosing med min " Tiger".

Noen lsike sofakvelder bare må man jo unne se, og da uten dårlig samvittighet Miriam.

Ha en superkjekk dag.
Klem fra Anne

Camilla :) sa...

En utrolig nydelig katt! :D

ninabakke sa...

Super herlig :)

Kathrine sa...

Hjerteknuser!!

:)

Oheidia sin fotoblogg sa...

Åh, hælledussan så skjønn!!! Klart du må legge ut disse nydelige kattebildene. Hærlig farger på krabaten og mange fine nærbilder!

Tror jeg kunne hatt 10 katter jeg, men de to vi har får vel holde!

Silent Island sa...

For en nydelig pus.
Likner masse på min pus:P

Wenche sa...

Åhh, for ein skjønning:-) Tenk å få kose litt med den du, kjenne den varme, mjuke pelsen. Berre så hærleg:-) Savnar min pus når eg ser desse bilda.

Beate sa...

Å for en nydelig liten pus!! Flotte pusebilder