TIPS! Trykk på bildet og du får se det i større format

All eyes on you


Alle du møter ser deg. Ja, alles øyne vurderer deg. Dog kjenner de deg ikke selvom de ser deg. Og de vet slettes ikke alt om deg! De ser ditt ytre, men det er i ditt indre hemmelighetene ligger. Dem ser de ikke!

3 kommentarer:

Anne sa...

Godt Nyttår snuppa.

Faktisk ikke sikker på om jeg har sagt det tidligere. Her var jo så mange nye innlegg at det føles som det er alt for lenge siden jeg klikket meg inn hit.

Frost bildene dine var jo rene kusntverket da, og en undrer..., hadde en sett alt dette vakre uten kamera??? faktisk ikke så sikker jeg gitt, tror sannelrlig det har gått meg hus det meste da ja. Heldigvis fikk en da et kamera mellom hendene, og alt er bare så mye artigere synes nå jeg da.

Øyne ja..., jo; `Ingen er bare hva du ser!!` det har nå lenge vært en setning jeg har hatt i mitt hode, og ord jeg tar med meg hver dag på min vei. Det er så alt for lett å dømme andre, sette folk i bås og tro ting..., det bør en slutte med faktisk, kanskje enklere sagt en gjort, men det er ikke alltid det en ser og det en erfarer stemmer overens hvis du skjønner hva jeg menere. Jeg selv for eksempel, kanskje litt lett for å bli oppfattet både overlegen og arrogant, sånn utad ja, men på innsiden vet du, er en jo bare en sårbar liten geleklump som forsøker å verne seg bak en maske for andre en er usikker på...

Flott et bilde som billedliggjør det du her mener :-)

Ha en superkjekk dag videre kjære du.

Wenche sa...

Eit flott bilde som setter fokus på eit viktig tema! Må seie meg einig med Anne. Det er viktig å ikkje dømme folk ut frå berre utsjånad, men akk så vanskeleg. Det skjer jo ofte i løpet av sekunder. Men tenk så mange flotte mennesker vi går glipp av å bli kjent med berre fordi vi veit jo korleis dei er....Er jo noko til ettertanke...

Ha ein flott dag Miriam!

Kine - Jenta-si sa...

Veldig kloke ord, synes det er flott du legger ut en sånt innlegg.. Er så sant som du sier, det er bare utenpå og sånn er det her i bloggverden også. Man får en inntrykk av noen ved det man ser, men ikke det man vet..

*klem*