TIPS! Trykk på bildet og du får se det i større format

Mislykket!

Dette bildet er jeg ganske misfornøyd med, men likevel liker jeg det litt :) Himmelen er rar pga lyset jeg måtte legge til i redigeringen. Har ikke klart å fjerne alle flekkene som dukker opp! Før denne fototuren tok jeg Qtips og renset linsene, objektivet, filteret og forsiktig i kamerahuset. Tok test bilder og var fornøyd for det dukket ikke opp noen flekker. Dro ut på tur, kom jeg og var fornøyd med fangsten... helt til jeg oppdaget flekkene :( Er så stress å måtte fjerne de hele tiden..

9 kommentarer:

Tom sa...

Mislykket? Hadde jeg vært fotografen bak dette hadde jeg vært kjempe fornyd!!

Du er en inspirasjonskilde! Liker begge bloggene dine svært godt!!

Kathrine sa...

Bildet ble jo flott da, og flekkene så jeg ikke før jeg forstørret opp bildet.
Jeg har én stor flekk, men rensker ikke inni kamerahuset sjøl. Du bør kanskje levere det inn til en skikkelig rundvask, om du er lei av flekkene. Det kan fort bli for mange og slitsomt å retusjere vekk hele tiden. Et råd jeg fikk av en som går på fotolinje her i Trøndelag, var å holde kameraet nedover når en skifter linser. Og linsen minst mulig opp, men det vet du sikkert:))
Uannsett, fint lys i bildet ditt her:))

Dagrun sa...

Altså, støv er det på alle objektiver. I alle fall på mine, samme hvor mye sensorrens jeg har på kameraet. Og disse var jo knapt synlige og i alle fall ikke forstyrrende.

Hva mener du med "lys himmel" egentlig? Synes den var kjempefin jeg. Det er jo sol på den, sola er lys, sjø;)

Evami sa...

De flekkene du nevner,la jeg ikke merke til før du nevnte dem,og bildet er flott:)Liker fargene i det jeg.
Støv er nå dritt,men det kommer meg gjevne mellomrom. HAr levert mitt på JApan foto,koster litt,men de hat fått bort støvet etter noen forsøk! Har ikke måttet betale for de andre forsøkene.....
Lykke til. Vet at noen har funnet videoer om rensing på nettet og hatt god nytte av de!

Tone sa...

Synes slett ikke at du skal være misfornøyd med dette bildet, for jeg syntes det var veldig flott!

Rune (Bildebloggen) sa...

Bildet ble stilig det, så det kan du absolutt være fornøyd med :) Ang prikker på bildene så sitter det på bildebrikken som sitter bak speilet i huset, der skal man ikke rote med qtips eller annen "skrot" for å si det sånn, men kjøp deg en blåsebelg på ei fotosjappe, opp med speilet mens du holder åpningen nedover og blås der inne, så vil du nok få bort det aller meste av støvet ditt.

Camilla :) sa...

Synes bildet var flott, jeg :) Og jeg ser ingen flekker?? ;)

John`s Photography sa...

Flott vinter motiv du har knipset.
Disse flekkene sitter garantert på bilde brikken. Når de er runde som her så tror jeg du må til med en våt rens i bildebrikken. Det ligger noen demovideoer på hvordan man gjør dette på nett. Man skal vite hva man gjør når man gjør dette, er du i tvil så sende det heller til rens.

Ida sa...

Veldig vakkert! :)
Du har all grunn til å være fornøyd med dette. Spennende skyer og en nydelig farge på sjøen.