TIPS! Trykk på bildet og du får se det i større format

Skogens konge i blomstereng :)

Det forrige møte med skogens konge var ikke så skummelt fordi: Jeg var ca. 50 meter unna han og satt inne i bilen. Men møtet med denne kongen ga meg 120 i puls. Jeg stod i veikanten for å forevige han. Han stod til å begynne med ca 40 meter unna meg. Tok noen skritt mot meg, pulsen min steg og jeg tok noen skritt tilbake. Når han kom "joggende" rett mot meg, løp jeg hylende og gjemte meg bak bilen. Ja, hylende! Kunne ha gjort i buksa! Jeg veivet med armene mot de bilene som kom så de skulle sakke farten, for han gikk rolig over veien og da var det max 10 meter mellom oss!!

Hvem trenger teleobjektiv når 18-55mm er mer enn nok? =P

6 kommentarer:

Anne sa...

Trøstes min, ja det er så mange rare turister etter veien om dagen :-) flott da at du var på rett plass til rett tid!!

Anneklem

PhotoAnne sa...

Kan godt skjønne at pulsen steg, men flotte bilder ble det.

Kathrine sa...

Tenker det var du som var konge for en dag:) Flotte elgbilder! Ikke til å spøke med, de er nr.2 på listen over dyr som dreper flest folk i Norge. Nr.1 er vepsen. Begge to like flotte, men man må jo alltid ha respekt for dyr uannsett.
Knall bilder dette!

Ha en fin fin sommer:)

Rune (Bildebloggen) sa...

Når man får slike flotte bilder av elgen med 18/55 så har man hatt nærkontakt, hehe. Tror jeg hadde tatt beina fatt selv :)

Irene sa...

Om ikke det var nærkontakt av 3. grad, så var nok dette tett nok etter det jeg kan bedømme! Utrolig flotte bilder .... og ikke visste jeg at elger "plukker" blomster :o)

Nathalie sa...

Utrolig bra !! Jeg vill og ta bilder av elg men må nok pent nødt til og vente til jakta :)