TIPS! Trykk på bildet og du får se det i større format

Om meg

Hallo hallo!!
Her er hobbyfotograf Miriam Elisabeth i egen person :)
Jeg er ei jente som gjennom mitt 24år lange liv har kjent på livets gode og mindre gode sider. Det har vært tøft, men det har styrket meg og gjort meg til den jeg er i dag!

Jeg er ei nordlandspie som har fotografi som sin største hobby. Ja, kall det gjerne en lidenskap, for for meg er det nettopp det :) Har hatt interessen helt siden jeg var ung og den har bare vokst seg større og større med åra :) Husker fremdeles mitt første kamera og spenninga man kjente på mens man ventet på å få bildene fremkalt. Minner! <3 Så brukte jeg diverse kompaktkamera før jeg jula 08 fikk en drøm i oppfyllelse. Med tårefylte øyne pakket jeg opp eska det stod Nikon på. Og der lå skatten, som jeg fremdeles er håpløst forelsket i(hehe :) ), Nikon D40 som fikk navnet Doffen :)

Intet liker jeg bedre enn å tilbringe timer ilag med mitt kjære kamera og jakte på motiver å forevige. Lykke for meg er å ha tid til hobbyen min og kose meg med den. Jeg mener at vi, fotografer(uansett nivå) ser omverden på en helt annen måte enn andre mennesker gjør. Ja, der andre mennesker ser helt vanlig natur, der ser vi flotte motiver. Vi ser de mange synlige og skjulte skattene Gud har skapt! :)

Håper du her inne finner noe som gir deg no :)
Er du på facebook kan du sjekke meg ut under samme navn som her ;) Også håper jeg du vil følge meg og legge igjen kommentarer både her og der :)

Min store drøm er jo å kunne tjene litt på all tiden som går bort til denne hobbyen. Og fra tid til annen har jeg diverse fotooppdrag og tjener da både penger og erfaring :)


Mitt utstyr:
Nikon D40 kamera
Nikon 18-55mm
Nikon 55-200mm
Tamron 90mm macro
Kamerastativ arvet av min kjære pappa <3
Diverse filter

Drømmer om:
Fjernkontroll
Fish eye objektiv
Blitz


Ingen kommentarer: