TIPS! Trykk på bildet og du får se det i større format

# Fotokonkurranse fotomotto ~ 9 #

Bidrag 9 ~ for 3. april 2009

Nå er det ikke lenge igjen av "sol gir glede"-konkurransenfotomorro. Du og du så mange flotte gledes bilder det er å finne på de mange bloggene som er med. Er du med? Fortsatt mulig å bli med å bli dagsvinner,- da vinner du et solkort hos Brun&Blid til en verdi av 100 kroner. Sleng med et bilde da vel ;)
Det er midt i mai og året er 2007. En gjeng med ungdommer fra Fjellheim Bibelskole har kjørt ut til Sommarøy. Midtnattsola gir kvelden en fantastisk ramme. Det grilles, spises, fotograferes, synges og lekes. En nydelig kveld. Noen drar hjem, mens resten finner frem soveposene og går på jakt etter et brukbart sted å sove. Jeg og tre venninner legger oss i le av en liten haug. Den utsikten å skue. Vi spiller kort og prater før vi sier god natt. De andre legger seg til å sove, mens jeg ligger der og ser på den vakre natten. Å, så nydelig det er. Helt ubeskrivelig. Ligge ute under åpen himmel, høre måsene skrike og bølgene skvulpe. En og annen rype høres og. Omsider sover jeg og får en utrolig god natts søvn. *savn*

Andre sine bidrag finner du her ;)

6 kommentarer:

Ove sa...

Høres ut som en kjempe flott og minnerik kveld/natt. Tenk å få sove ute i det fri og ha den utsikte. Misunnelig! Stilig bilde av golferen,- siluett bilder er så flotte og du har virkelig fått det til!

Anonym sa...

Stilig bilde! Siluhett er så tøft! Anne

Mia sa...

Ove: Det var en flott og minnerik kveld ;) Det var herlig! :) Takk for ros :) Syns og siluett bilder er stilige og flotte.

Anne: Mange takk! :)

Rs Fotodilla sa...

Nydelige bilder, nydelig solnedgang og skikkelig fin header. :)

Fotomorro sa...

Flotte bilder - silhuett er utrolig flott om man får det skikkelig til - det gjorde du her :-)
Nydelige header du har fått :-)

Mia sa...

Rs fotodilla og Monica: Tusen tusen takk :)