TIPS! Trykk på bildet og du får se det i større format

# Langs Storåna #

16. april 2009

Jeg har besøk av ei av mine beste venninner, Linda. Vi traff hverandre på internatskole for noen år siden og det sa pang med en gang :) Dypt og godt vennskap. Vi har syklet mye rundt i Sandnes de siste dagene. I alt 43km(mer blir det nok) I dag syklet vi 26 km tilsammen. Syklet til et fint turområde rett ved byen. Opp langs elva Storåna. Er utrolig fint der. Hun med sitt digitalkamera og jeg med Doffen(Nikon D40'n min ;) ) Lot henne leke litt med han. Hun, som meg tidligere, drømmer om å eie et SRL kamera og drømmen ble vel ikke mindre etter å leke med min Doffen og at jeg lærte henne litt om å ta bilde manuelt. Sjekk ut bloggen til Linda ;) Legger bare ut to bilder her. Et av Linda og et av påskeliljer. Flere bilder, fra turen langs Storåna, finner du ved å trykke på bildene ;) Eller trykke her.
Fra Langs Storåna

Fra Langs Storåna

5 kommentarer:

Hans sa...

Herlig. Stikker innom nettalbumet ditt i morgen. Så søt og herlig Linda er =)

Mia sa...

Takk Hans. Ho er mer enn det ;) Ho er vidunderlig!

Anne sa...

Jøss for en hærlig tur dere har hatt!! her regner det i bøtter og spann, men vi klager ikke nei!!

Jeg har et Nikom D40 kamera jeg da, men er helt rå fersk i gamet vet du .-) lærer av mine feil, men gir ikke opp, for dette er gøy!!


God helg til deg, vi bloggas vet du!!

LiBeReJo sa...

fine bilder:)
var digg tur d der:)

Miriam Elisabeth sa...

Anne: Turen var herlig ;) Bor du i Bergen eller? :P Du ny i gamet? Skulle man ikke trodd! Du er SÅ flink. Får mye inspirasjon hos deg. ;)

Linda: Takk snupp :)Den var diggbar ja :) Fortsetter der vi slapp neste gang du kommer eller? =)