TIPS! Trykk på bildet og du får se det i større format

# Mor sin skatt #

2. april 2009

I går fikk ho mor se igjen skatten sin.Ho mor, det er meg og skatten det er min nydelige kattepus. Han stod ute i hagen når jeg kom. Mamma ropte på han om han skulle inn. Ingen reaksjon. Jeg kom fram og sa: Vennen, ska d kje hels på ho mor? :) Reaksjon? Ja, han kom løpende bort og så litt forvirra ut :) Snakka masse til meg og jeg svarte :) I dag har jeg kosa og dulla med han og da maler han som bare det. Klør han på ryggen og da tråkker han i lufta med potene :)
Dette er jo en fotoblogg, men siden jeg blogger så ofte med bilder av skatten min, så må jeg nesten legge ut en film jeg filma av han nå nettopp. Han elsker at kameralinsa er rettet mot han når han vil det. Da poserer han som bare det. Når han sover kan han godt fotograferes og filmes, men han sier i fra når det er nok. Nettopp det gjør han i denne filmen ;)

4 kommentarer:

Ove sa...

Pusen din er SÅ nydelig! Tenker han var glad for å se ho mor :) hehe :) Så søt i filmen da :) O så søt stemme du har ;P Tok du hinte? Eller ortsatte du å filme han etterpå?

Mia sa...

Vet han er nydelig :P Han uttrykte i alle fall glede når han så meg ;) Søt stemme? Okei, ehm, takk? Tok hinte jeg. Slutta å filme, men ikke å kose ;) Han ligger der på senga og slapper av og jeg er innom og koser han ;)

LiBeReJo sa...

skjønn katt:)
hørt så my om hain at æ glede mæ t å sjå hain:P hehe

Mia sa...

Kjæm nok t å se mykje t han ;) hehe, du ska få sov på gjesterommet. Det e favorittrommet hans, så lar du døra stå på gløtt e han snar å snik sæ inn der ;)