TIPS! Trykk på bildet og du får se det i større format

Man lærer av sine feil?

Jeg hadde vært hos mor og far på Ulefoss. Husker ikke helt når det var. Jeg hadde, som vanlig knipset mange bilder. Ene dagen var det tåke og dis. Jeg gikk i hagen og tok bilde av silketråder med perler på. Ble så fornøyd! Gikk bort til kirkeruinene og knipset av slike silketråder med perler på en port. Mange bilder ble tatt. Og for en gangs skyld var jeg fornøyd med de aller fleste bildene. De ble tatt med det gamle kameraet mitt. Hadde ikke SRL kamera da. Dro tilbake til Sandnes og det ble sent før jeg kom til hybelen. Drøyet med å legge alle bildene over på den eksterne harddisken. Tenkte at det kunne vente til morgendagen og at jeg heller skulle sove nå. Ble så. Dagen etter lånte ei i studiegruppa mi PC'n. Hun presterte å gjøre et eller annet som resulterte i at hun hadde fjernet absolutt alt på PC'n min. Reinstalert den? Alt var tapt! Skoleoppgaver, eksamensoppgaver, dikt, massevis av bilder og mye mer. Det meste av det var kun lagret på PC'n. Det jeg har lært er å legge alt over på den eksterne fortest mulig/oftest mulig. Og tar forhåndsregler når jeg evt låner bort PC'n til medstudenter.

Hadde den gang fotoside på piczo og ikke fotoblogg. Hadde redigert to bilder og lagt ut der. Fikk lagret de, men med elendig kvalitet. For hadde minimert de for å få på ramme(hadde ikke PhotoScape da;) ) osv. Savner disse bildene, for synes de var så flotte....
Har du noen gang mistet mange bilder?

13 kommentarer:

Dagrun sa...

Så nydelige!

Jeg har ikke mistet alle bildene mine nei, bankibordet, men jeg har da gjort en og annen annen feil i livet og gjør sjelden den samme 2 ganger...

Anne sa...

Å så vakre bilder!! Blir helt målløs her jeg sitter, det siste der var jo en drøm jo...

Og ja, jeg gikk den harde skole og har lært jeg også, mistet bilder og det er bittert, å ja.

Helene sa...

Å så kjedelig å miste alle bildene sine, skoleoppgaver og eksamen, guri..Det må være bittert.
Jeg har ikke mistet så mye bilder eller dokumnter, de er lagret på en annen hardisk.(trygg) Men man lærer av sine feil, ja.
Skummelt å låne bort pc. sin.
Takker for kommentar inne hos meg, ikke så ofte der oppe på blogspot, jeg.
Ønsker deg en god PinseHelg.

Helene sa...

Glemte å kommentere det nydelige bildet av Dråper i spindelvevet, ser ut som de vakkreste Perler jo.
Flotte bilder.

Line sa...

V*A*K*K*E*R*T!!
Og ja, eg har mista bilder og...
Den gamle pcèn krasja, og eg mista omtrent 1000 bilder, bl.a frå ferietur til Bø og Kristiansand...
Bittert, men sånn er det...

Hege sa...

Man lærer av sine feil ja. Jeg har f.eks. ingen bilder som jeg har tatt selv fra min sønns 1 bursdag... Etter det så lagrer jeg på ekstern harddisk hver eneste gang jeg tømmer kameraet. For det er for fælt å miste alle bildene.

Nydelige spindelvevbilder! :)

Evami sa...

Heldigvis har jeg bare blitt skremt.. Trodde jeg hadde mista bildene mine her en gang,men heldigvis så fikk vi MAc´en opp å gå igjen.Men hejrtet i halsen.
SÅ nå prøver jeg å være flink å brenne de på cd,og ønsker meg en ekstern hardisk...


Og bildene de var utrolig vakre.... Så jeg skjønner at du synes det er kjipt å miste dem. Men vi får nå nyte de to du visr her... Får lyst på regn og edderkoppnett jeg nå!!!!

Ha en fin 1 pinse dag:) klem Eva

Miriam Elisabeth sa...

Dagrun: Takk! Heldig du er som ikke har mistet bilder. Det er forferdelig! I alle fall når det er bilder man mer enn gjerne skulle hatt...

Anne: Tusen takk! Det siste er jeg mest fornøyd med ;) Det første er og godt, men pga kvaliteten er elending så forsvinner det... Ja, det er bittert å miste bildene.

Helene: Veldig kjedelig! Var kjempe sint der og da og lei i ettertid. Fortsatt fin pinse til deg :) Tusen takk :)

Line: TUSEN TAKK! :) Huff, ja, det er SÅ kjedelig!

Hege: Nei, så kjedelig da. Er nok ekstra surt når bilder av barna forsvinner. Tusen takk!

Eva: Er ekkelt når man skremmes også. Får helt panikk! Tusen takk! Hver gang det regner og er tåke jakter jeg etter spindelnett med perler på for å prøve å ta nye bilder ;) Fortsatt fin pinse til deg :)

Soleha sa...

Så utrolig flink du er til å ta bilder miriam :) Kjempe flotte bilder :)

SOFSEN sa...

Åh, så flott! Tusen takk! For en herlig blogg du har :)

Miriam Elisabeth sa...

Tusen takk Soleha og Sofsen :)

Rune (Bildebloggen) sa...

Jo,takk som byr, det der er lite gøy. Mangler et par år med bilder som forsvant på nesten samme måte. Og som deg har jeg lært leksen min, og legger stadig over på ekstern, backup på dvd i tillegg, her tar vi ingen sjanser, hehe. Flotte bilder du hadde tatt!

Miriam Elisabeth sa...

Huff, flere år i bilder som er borte. Det er jo enda værre. Huff, SÅ surt! Ja, man lærer da å ta forhåndsregler. Takk :)