TIPS! Trykk på bildet og du får se det i større format

# Mang slags kjærlighet #

Mang slags kjærlighet, det synger Jan Eggum. Og det er helt sant. Kjærligheten fins i uttalige former og varianter. Det er vel det som gjør kjærligheten så viktig for oss mennesker. Og også for våre kjære firbente :) Tenk om det var slik at man bare kunne elske på en måte. Bare en bestemt måte å ha/vise kjærlighet. Syns det er godt at det ikke er slik. Jeg har kjærlighet for mye, men det jeg har størst kjærlighet for er mine nærmeste. De jeg vet at er der når veien blir tung og gå og motbakkene føles uendelig lange. De jeg vet har en skulder eller favn når drømmene og målene knuses. De du kjenner et savn etter når de ikke er der. Jeg føler at kjærlighet, lidenskap og omsorg henger veldig i hop. Andre jeg har stor kjærlighet for, er dyr. Slik har det alltid vært og slik kommer det alltid til å være. Ingen kommer noensinne til å klare og fjerne den kjærligheten(lidenskapen/omsorgen).

"Kjærlighet er vennskap satt til musikk."
Robert Pollok

I dag tok jeg noen bilder som jeg føler viser kjærlighet. Det ene bildet er litt utydelig/ikke helt klårt... De kvinnelige modellene: Solveig i blått(ekte lillesøster og god venninne), Cecilie med piercingene(liksom lillesøster og god venninne) og Rut som er både kusine, god venninne og liksom lillesøster. De kjekke guttene er: Gorden Setter som lyder navnet Felix og Bilbo som er engelsk setter.

Fra Kjærlighet

Fra Kjærlighet

Fra Kjærlighet

Fra Kjærlighet

5 kommentarer:

Anne sa...

Utrolig koselige bilder :-) og kjærligheten til dyr er jo stor da.

Selv er jeg vokst opp med en Golden retriver, og i tenårene du, den var en kjær venn. Fikk høre mang kjærlighetshistorier den ja, ulykkelige meg som ikke fikk danse med den og den på fest :-)

Godt også, for den fotalte det ALDRI videre...

Ha en god foto søndag.

Kathrine sa...

Her har det gått i katter så lenge jeg kan huske. Men har hatt ansvar for både trekkhunder og gårdshunder. Fine på alle måter. Og dyr gjør noe med oss mennesker. Dyr er sundt!

Flotte fotos!

:)

Lone sa...

Sikke meget kærlighed, der er i billederne.
Stor nydelse :o)

Madame sa...

Sikke nogle skønne billeder du har taget! Jeg er meget glad for dyr - og du har fanget denne kærlighed på smukkeste vis ;-)

Miriam Elisabeth sa...

Tusen takk alle sammen! :)