TIPS! Trykk på bildet og du får se det i større format

ʇǝʎ ɹǝʌo ʇ,usı ʞɐǝɹq ǝɥʇ

Bilde for uke 23

OI! Enda et ku bilde :P Er denne bloggen smittet av kugalskap? Neida, bare jeg som elsker kyr!

Det er egentlig enda bloggpause her, men det brenner virkelig i fingrene mine, så i natt måtte jeg bare legge ut et bildet. Kjent denne brannen noen gang? Klarer ikke holde meg helt unna... Denne bloggen har jo vært livløs siden jeg reklamerte pausen, men har måttet blogge på dagbok bloggen for å få ut irritasjon, frustrasjon osv. Kunne ikke blogge her og dele bilder med dere, for vips så hadde jeg blitt sittene og tiden hadde flydd enda fortere av sted enn det den allerede gjør. Men har vært innom her og lest kommentarene deres, i pause innlegget, på ny og på ny. De gir meg glede og motivasjon. Når jeg vært fortvilet har jeg lest kommentarene og smilt. Dere er så skjønne!!

Grunnen til at jeg nå blogger er at det er natt, det kommer ikke mere glupt(spørs om det gjør det i det hele tatt, egentlig) ut av hodet mitt akkurat nå, så skrivingen fortsetter i morgen. Jeg er ferdig med den minste og letteste oppgaven(les: ikke så alt for lett), omsider, så nå gjenstår bare den verste. Jeg har nå, i skrivende stund, nøyaktig 1 dag 9 timer og 17 minutter på meg, før tidsfristen er ute. Nedtellingen kan du følge på dagbokbloggen ;) Men nå må jeg sove, for trenger mest mulig av det døgnet og de timene til den siste oppgaven. For den er skikkelig drit!! Så jeg sier som i en av mine favorittsanger:
♬♬La tia gå sakte! La tia stå still!♬♬

Det var alt for denne gang. Vi blogges i slutten av uken tenker jeg. Da blir det liv her, for det er virkelig mange bilder jeg vil dele med dere! Og nå er det jo så mange konkurranser å delta på :)

En utslitt, frustrert, energiløs, trøtt, lei og nesten deprimert Miriam ønsker alle sammen en fin onsdag :)

8 kommentarer:

Anne sa...

Du er i våre tanker, stå på jente!!!

Hege sa...

Jeg kjenner jeg virkelig ikke savner eksamenstiden, selv om jeg av og til tenker: "Skulle gjerne vært student igjen" - tror jeg glorifiserer endel gitt. hehe...

LYKKE TIL i innspurten - dette klarer du!

:)

Dagrun sa...

Jeg har vært inne i dagboken din og lest da, leste oppgaveteksten men vernepleier er jeg ei, så der kan jeg ikke hjelpe deg. Dog kan jeg si at logisk fremstilling mhp. argumentasjonsrekker og oversiktlighet, samt for ikke å si noenlunde rettskriving er en sensors drøm ;) Når innholdet i tillegg følger etter, og det gjør det oftest da, så er det meste gjort vet du.

Evami sa...

Det er ikke lenge igjen til du kan senke skuldrene nå Miriam:) Da blir alt så mye bedre ,når du slipepr stress og press:) Lykke til på eksamen:) Klem Eva

Wenche sa...

Stå på vidare!! Flott bilde av kua:)

Laila Anita sa...

Utrolig mange fine bilder du har! Kommer nok til å følge med deg!

Lykke til med det du holder på med!

Hilsen fra Florø!

TorAa sa...

Dette bilde gir faktisk inspiasjon til enhver å være i blosphere.

Skal så lite til - og så mye - kjempebra bilde og ærlige ord med.
Det er det som kjennetegner den ærlige blogger

Miriam Elisabeth sa...

Tusen takk for alle gode tanker alle sammen :)