TIPS! Trykk på bildet og du får se det i større format

Candy og lek : )

Fotoverden foregår det ganske mye! Her er det mye kunnskap og råd å hente, her kan du delta i mange forskjellige konkurranser med mange fine premier! Her du rett og slett stikke innom å ta en titt! For en stund siden passerte Fotoverden hele 50.000 besøkende, og det sier jo sitt om denne bloggen! Denne reklamen er i forbindelse med blogcandyen hvor du kan vinne ei lydbok ved å reklamere for Fotoverden!
Disse to bildene er Nina sine!
Dette er mine bidrag til fotoleken. Den går ut på at du redigerer et eller flere av bildene Nina har lagt ut på Fotoverden , jeg har valgt å redigere alle tre bildene. Så som du ser er det mange ulike konkurranser å delta på! Stikk innom Fotoverden for å sjekke regler for hver enkelt konkurranse.

-- #--
Ser du i høyre margen her på bloggen min så ser du hvilke konkurranser som foregår hvor og fristen for deltakelse. Der reklamerer jeg som oftest for konkurranser jeg er med på, men også konkurranser jeg ikke deltar i. Dette for å vise deg hvor du kan være med å vinne alt fra heder og ære- omtale- freshe premier.

5 kommentarer:

Kathrine sa...

Lenge siden jeg har vært innom her! Myyye bra! Og det har blitt så flott en blogg også:)
Lykke til i konkurransene.

:)

Miriam Elisabeth sa...

Å, takk Kathrine :) Ja, nå er bloggen tilbakestilt til vanlig(kjedlig) template, men jeg er fornøyd :) hihi :)

Takk for ønskelykking og koselig at du tok turen innom :)

ninabakke sa...

Flott at bloggen er "Vanlig" igjen, litt lettere å se her nå :)

Tusen takk for god reklame og herlige redigerte bilder!

Anonym sa...

SÅ morsomt at du har redigert to av naturbildene sammen! Lykke til!

hobbyentusiast sa...

Heisann. Så fresh bloggen din har blitt, det har den jo forsåvidt alltid vært, men en stund siden jeg var innom. Jeg har vært innom fotoverden og lest om å "signere bildene" sine. KJempebra leksjon. Bare en ting jeg lurte på. Jeg fikk ikke til den c`n med en ring rundt. Hvordan lager jeg den??

www.rsfotodilla.blogspot.com / www.rspepa.blogspot.com