TIPS! Trykk på bildet og du får se det i større format

Det gir meg ro i mitt indre

Det er utrolig hva litt sny gjør. Ikke bare blir det kaotiske tilstander her vest. Komisk! Ja, for kaotiske tilstander blir det! Og en nordlending som er vant med langt bedre snøforhold må trekke på smilebåndet og le av rogalendingene til tider :)

Det blir også utrolig vakkert!! I går kom jeg meg ut. Har vært syk en periode igjen nå, så blitt mye inne..., men nå måtte jeg prøve å komme meg ut. Nå, pga jernbanespor bygginga, har de laget en flott gangvei ved vika her. Stabbet meg gjennom snyen og satte meg ved denne brygga. Nydelig! Blir flere pustepauser hit ja :)

Det er ingen ting som gir meg mer ro enn å sitte ved sjøen! Jeg kan være så nedlasset med negative tanker, men ved sjøen er de glemt. Jeg kan være sliten og/eller syk, men ved sjøen er kroppen god. Det er så godt! Jeg elsker havet! Tror mye av grunnen til det er at jeg vokste opp ved havet. Mange barndomsminner er knyttet til ei bestemt fjære i Vesterålen. Gode barndomsminner! Alt var lettere før... Ja, man hadde det bedre som barn :)

Hva gjør du for å få et pusterom? Hva gir deg ro i sjelen?- Har du besøkt June Åsheim i dag og sett om hun har blogget? -

6 kommentarer:

Hege sa...

Jeg får iallfall ro i sjelen av slike bilder og/eller å være på slike steder! Kjempeflott bilde Miriam!!!

Ellers så gir turer i naturen meg ro i sjelen, mens andre ganger er det en stille kveld hjemme med TV'n slått av og ei god bok i sofakroken også ro.

Jeg skrev at du var tøff ja, for å lage den siden på FB. Jeg mente det som et kompliment altså - for jeg er litt sånn feig i slike sammenhenger. Er redd for at bildene mine ikke er bra nok, og er tåpelig og tenker på hva andre skulle tenke... jeg vet - bare dumt. Men - jeg blir litt inspirert og imponert når det finnes de som bare gjør det. Rett og slett tøft!

Ha en flott kveld!

Klem fra Hege

Anne sa...

Litt snø hører jo bare til på vinteren da, og vi nord for Dovre bare må jo le litt av diverse vintertilstander der ned i sør ja, enig med deg der.

For å slappe av?? pusterom? ro?? det nevnes i fleng; ut med kamera på tur, blogging, en god bok, en god film... tja..., det var da noe :-)

Camilla sa...

"Hva gjør du for å få et pusterom? Hva gir deg ro i sjelen?
"

Jeg liker din dybde Miriam, du er så reflektert og har så mange flotte tanker omkring livets brede sider. Utrolig flotte bilder du tar! :) Ro i sjelen får jeg når jeg vet at alle mine har det bra. Får ro i sjelen når jeg er sammen med mine mennesker og da har jeg også det bra :) en luftetur i skog og mark og hav, det er befriende fra stress og mas og vonde tanker og tunge menneskesjebner i min jobb. Og det er utrolig hva svømming og badstue kan gjøre for sjela, det gir velvære til kropp og sjel :) klem fra cam.

happy in pink sa...

hei... jeg har faktisk ikke fått laget noen bok enda...men når jeg får mange nok sider, bestiller jeg nok fra snapfish:)
klem...

Dagrun sa...

Jeg får ro i sjelen av å fordype meg i bilder. Helt nerd, I know, men jeg gjør faktisk det. Få idéer, tenke på hvordan jeg skal ta bildet, komponere det... planlegge. Ta bildet og fremkalle og behandle det.

Nydelig fjære dette. Skjønner godt den gir deg indre ro.

Randi's Tanker sa...

Hei og takk for besøk på bloggen min.

Ja, er det ikke utrolig med denne snøen i Rogaland. Helt uvanlig! Da jeg kom fra Gran Canaria i januar fløy vi over et hvitdekt landskap hele veien fra Nord-Spania. Det er et sjeldent syn! Jeg tok faktisk bilde fra lufta av Sola flyplass og Stavanger ;-)

Bildet var nydelig og besøk på slike steder gir meg ro i sjelen. Men helst snøfritt...

Fortsatt god helg til deg!