TIPS! Trykk på bildet og du får se det i større format

Larus ridibundus

3 kommentarer:

Anne sa...

Helt enorme måkebider Miriam :-) bare elsket lyseti det her!! flott samspill mellom sol og skygge.

Juhu, snart hælg!!! Klem til deg kommer her------>

Kathrine sa...

Spennende bilde du har her. Måser er flott å fotografere.

:-)

Petunia sa...

Veldig kjekt om du blir med på ABC'n, men trist å høre at du følte liten tilbakemelding.
Det er jo opp til hver enkelt blogger hvor mange de vil besøke, men det er jo alltid greit med en liten gjenvisitt om du forstår hva jeg mener. Jeg har forsøkt på hver bokstav å besøke alle, men noen steder er det veldig vanskelig å få kommentert. Kommentarene blir bare borte når man trykker på at de skal publiseres og når man gjør det et par ganger og ingen kommentar kommer frem, hva gjør man da. Jo, da gir man litt opp. Jeg snakker ikke om der kommentarene må godkjennes, men der kommentarene blir lagt ut med en gang man har skrevet dem.
Men en ting som har gått igjen i alle tre rundene er at det kan virke som om at folk helst tar besøksrunden sin med en gang nytt bokstavinnlegg blir lagt ut (torsdagskveld/hele fredag) og de innleggene som skriver seg på mr. Linky utover i uken, får liten respons. Dette er jo veldig dumt, men jeg føler ikke at jeg kan si så mye på det. Jeg vet om folk som skriver seg på listen torsdagsettermiddag, rett før jeg legger ut ny bokstav, og da er det bare meg som kommenterer der.
Har du anledning, så forsøk å poste torsdag kveld (ca kl 22) - eller i løpet av fredagen og se hordan det går. Jeg vil jo at folk skal få tilbakemelding på det de gjør.
Og du tar så fine bilder at det vil jeg gjerne du deler med oss alle:)