TIPS! Trykk på bildet og du får se det i større format

HIMMELSK #12


Ja, nå tenker du kanskje: 
Hva har bilde av en mygg med himmelsk å gjøre?

Jeg syns absolutt ikke at mygg er fantastisk. Det er langt i fra noe positivt med de krypene! Jeg skjønner rett og slett ikke hvorfor de har blitt skapt? For hva kan irritere deg mer enn en liten mygg som jakter på deg og blodet ditt når du ligger og vil sove?!?!?!

Det himmelske er: Å finne masse mygg i april måned tyder på at det har vært skikkelig fint vær til nå og at sommeren er på vei ;)

6 kommentarer:

Anne sa...

Du kloke lille dame :-)) med ett bilde så flott så flott!!

Kos deg nå med helga vennen.

Anonym sa...

Nydelig bilde!
Håper dette været holder seg lenge.
Borestranden ligger litt sør for Hellestø, ca. 1 mil kjøretur.
Ha en flott helg :O)

Fjällripan sa...

Ja det är sant!
Bra bild av myggan :)

Pysselfarmor sa...

Men ojdå det var då till att vara positiv ;-)
Har upptäckt att det är skillnad på mygg och mygg. En del "inar" dvs låter så man hör dem och de "kantar omkring" på en innan de börjar suga blod. Andra låter inte alls och när de sätter sig på en så "bränner det till" när de sticks och de sticks direkt när de satt sig. Och det kliar mycket mera av myggbett nr 2. Ja det var ett långt utlägg detta om mygg. Jag är "ganska van" vid dem eftersom jag är uppvuxen i Lappland. Men vissa år finns väldigt litet mygg och vissa år i mängder. Nääää jag tycker inte om dem....
Ha en skön Valborg - ännu är det myggfritt här runt Stockholm i varje fall.

Inge sa...

Godt myggebillede..

Petunia sa...

Mygg er ikke himmelsk, men som du sier, så er det jo kanskje et tegn på at været har vært godt. Jeg så forresten de første myggene her i februar og det på en litt kald dag... Men april har vært varm og fin. Deriomt med litt vind, så myggen har holdt seg borte fra uteplassen vår.
Jeg beklager at jeg er så sen på min besøksrunde denne gangen, men været her i Bergen har vært så nydelig de siste dagene og av og til har man bare behov for å være ute og nyte dagene og ikke sitte inne med sin PC!!
Jeg setter enorm stor pris på alle dere som er med på mine utfordringer! Dere er så flinke!!